Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Липень 2022

Обстеження житлово-побутових умов проживання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах

26 липня 2022 року службою у справах дітей Андрушівської міської ради спільно із КП «Центр надання соціальних послуг» було здійснено виїзд у села Зарубинці, Лісівка, Бровки Перші, Ярешки з метою обстеження житлово-побутових умов проживання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Під час перебування в населених пунктах спеціалісти провели обстеження умов проживання 24 дітей, які виховуються в 10 сім’ях, що опинились у складних життєвих обставинах. З батьками була проведена профілактична робота та надано рекомендації щодо належного догляду за дітьми, створення відповідних умов для їх проживання та виховання, раціонального використання коштів отриманих на дітей, проведено бесіди про негативні наслідки зловживання алкогольними напоями та вживання наркотичних засобів. Батьків попереджено про адміністративну відповідальність за неналежне виконання власних обов’язків.

Постійне проведення рейдів дають певний результат, а саме, батьки, знаючи, що перебувають під постійним контролем служб, яким доля  їх дітей небайдужа, стають більш дисциплінованими, намагаються налагодити побут. Але, на превеликий жаль, є батьки, які не реагують та ігнорують надані їм рекомендації, навіть після притягнення  до адміністративної відповідальності та сплати штрафу, продовжують зловживати спиртними напоями, безвідповідально ставитися до виконання батьківських обов’язків.