Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Червень 2022

Забезпечення безпеки проживання внутрішньо переміщених осіб

З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну тема житла для переселенців з окупованих та прифронтових територій стала однією з найактуальніших в нашій державі.

Через широкомасштабну агресію росії проти України мільйони людей зараз вимушено покинули свої домівки та перемістились в інші регіони України.

Небайдужі українці, які від початку війни швидко зорієнтувалися та по всій країні приймають абсолютно безоплатно тих, хто втративши дім та рятуючись від війни, шукають безпечний прихисток.

Не стоїть осторонь і Андрушівська міська рада де для внутрішньо переміщених осіб визначено 24 об’єкта де можливе розміщення переселенців. Міська рада визначила об’єкти ліцеїв, гімназій та закладів дошкільної освіти.

В результаті проведених в червні 2022 року комісійних обстежень за участю спеціалістів Бердичівського РУ ГУ ДСНС України у Житомирській області, вказаних закладів, визначено ряд міроприємств для приведення в належний протипожежний стан. Проведено інструктажі з питань пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту. Розглянуто на інструктивних нарадах питання готовності захисних споруд цивільного захисту та облаштування найпростіших укрить.

Начальник відділу цивільного захисту

Бердичівського PУ ГУ ДСНС України

у Житомирській області області

полковник служби цивільного захисту                              Микола КОБИЛИНСЬКИЙ