Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Червень 2022

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

21 червня 2022 року під керівництвом міського голови Галини Білецької було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Комісія, що діє при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради, працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, реалізації їх прав та забезпечення інтересів кожної дитини.

Розглядалися питання про виконання батьківських обов’язків; про доцільність позбавлення батьківських прав відносно малолітніх дітей; про скоєння неправомірних дій малолітніми дітьми.

У ході засідання було заслухано заявників та членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З’ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей, які взяті на контроль до їх повного виконання.