Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Червень 2022

Засідання робочої групи в рамках підготовки до 22 сесії 8 скликання Андрушівської міської ради

Місцеві податки і збори є одним з важливих джерел доходів місцевих бюджетів. Вони складають близько 15% власних доходів бюджету. До них Податковим кодексом України віднесено податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; плата за землю; транспортний податок; туристичний збір; єдиний податок; збір за місця для паркування транспортних засобів.
15.06.2022 року відбулося засідання робочої групи в рамках підготовки до 22 сесії 8 скликання Андрушівської міської ради, на якій розглянуто проект рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території населених пунктів Андрушівської міської територіальної громади на 2022 рік. На засіданні робочої групи були розглянуті звернення підприємств, установ, організацій щодо перегляду ставок земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від
земельної ділянки. Змін внесено небагато і вони, як правило, не суттєві. Ставки податків та зборів на 2023 рік залишилися фактично на рівні ставок, які були встановлені в Андрушівській міській раді на 2022 рік.
Проект рішення буде направлено на розгляд бюджетної комісії, і лише тоді буде винесено на розгляд сесії.