Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

10 Червень 2022

Засідання виконавчого комітету

10 червня 2022 року виконавчий комітет Андрушівської міської ради під головуванням міського голови Білецької Галини Іванівни провів своє чергове засідання.

Розглянули та обговорили такі питання порядку денного :

  1. Звіт директора комунальної установи «Андрушівський інклюзивно-ресурсний центр» Андрушівської міської ради Житомирської області за 2021 рік  Цап І.С.
  2. Про надання статусу дитини-сироти, про опіку над малолітніми та звільнення від обов’язків опікуна; про створення дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім ї і влаштування дітей на спільне проживання та виховання. Доповідач: Малинівська О.А. – начальник служби у справах дітей.
  3. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Рудюк С.О. доповіла про облік дітей шкільного та дошкільного віку, які перебувають, або проживають в межах територіальної громади.
  4. Про надання згоди на укладання договорів оренди майна КП АМР «Комсеріс»; про встановлення дорожніх знаків ; про визначення величини опосередкованої вартості найму ( оренди) житла у мсті Андрушівка у 1 кварталі 2022 року; про взяття на соціальний квартирний облік. Доповідач : Комінарець А.О. –начальник відділу комунальної власності , містобудування та архітектури.
  5. Про призначення обсягу компенсації витрат особам , що розмістили внутрішньо переміщених осіб, за травень 2022 року ; про доцільність призначення опікунства. Доповідач: Скицька Н.М. – в.о. начальника відділу соціального захисту та охорони здоров я апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету.
  6. Про надання одноразової допомоги.

Члени виконавчого комітету були активні в обговоренні звітів та інформацій. За результатами розгляду прийняті відповідні рішення виконавчого комітету міської ради, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті Андрушівської міської ради.