Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

25 Травень 2022

Звернення Андрушівського міського голови Галини БІЛЕЦЬКОЇ

Шановні жителі Андрушівської громади!

Звертаюся до вас як голова Андрушівської міської ради щодо інформаційної війни, яка розгорілася у соцмережах після публікації статті «Мародерка» на сторінці Олександра Горобця, який проживає у місті Андрушівка .

Ставлю вас до відома, що в період воєнного стану будь-яка неправдива наклепницька інформація підпадає суворому покаранню.

Тому я звернулася до Служби безпеки України у Житомирській обл. (19.05.2022 р. №05-04/962 Звернення до Начальника служби безпеки України в Житомирській обл. Сергія ЛИСАКА на 2 арк. + Додаток на 15 арк.; 24.05.2022 р. №05-04/977 Звернення до Начальника Бердичівського відділу СБУ в Житомирській області Романа САЛЬНИКА на 2 арк.) та Головного управління Національної поліції у Житомирській обл. ( 19.05.2022 р. №05-04/961 Звернення до Начальника ГУНП в Житомирській обл. Олега ТРАЧУКА на 2 арк. + Додаток на 15 арк.; 24.05.2022 р. №05-04/976 Звернення до Начальника Бердичівського РВП ГУНП в Житомирській області Олега МЕЛЬНИЧУКА на 2 арк.) з відповідними заявами щодо встановлення фактів, викладених у статті, наявних відеодоказів обшуків у міській раді та у мене особисто.

Також мною було подане звернення до суду щодо захисту честі і гідності очільника громади, посадовця і Громадянина України.

Після проведення правоохоронними органами перевірки інформації зазначеної в заявах та прийняття рішення по ним, всі ці документи буде оприлюднено на офіційному сайті та у соціальних мережах.

Переконана, що ЗЛО повинно бути покарано.