Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

13 Травень 2022

Допомога особам з інвалідністю

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю відповідно до доручення від 21 березня 2022 року № 12 по збору потреби щодо надання адресної гуманітарної допомоги особам з інвалідністю, регіональним переселенцям та біженцям – особам з інвалідністю, які тимчасово переселилися, повідомляє про створення платформи єДопомога Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Швеції з метою забезпечення нагальних потреб громадян, які постраждали від російської агресії.

Завдання проекту – об’єднати можливості країни, міжнародних неурядових організацій та волонтерів в адресній гуманітарній допомозі.

На вказаній платформі можна залишити заявку на отримання гуманітарної допомоги: продуктами харчування, засобами гігієни, ліками, побутовими речами, одягом та скористатися різними видами соціальних послуг.

Зареєструватись на платформі єДопомога https://edopomoga.gov.ua можна за посиланням https://social.edopomoga.gov.ua/#about в рубриці «Отримати допомогу». Особа з інвалідністю заповнює заявку на отримання допомоги та обирає необхідні види допомоги у сформованому особистому кабінеті. Після сформованої та відправленої заявки очікує гуманітарну допомогу від обраного особою з інвалідністю благодійника.