Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Травень 2022

День пам’яті та примирення

77 років промайнуло від закінчення Другої світової війни. Напевно, і воїни-переможці, і всі повоєнні і сучасні покоління були переконані, що то була остання світова війна.

«Ніколи знову!»

Ми також так вважали…

Аж до березня 2014 року… Ніяк не вірилось, що зі зброєю до нас прийшли ті, хто клялися «мы же братья», ті, хто гарантував нам мир, спокій та територіальну цілісність згідно Будапештського меморандуму. І все рівно ми не вірили у велику війну.

«Ніколи знову?»

А війна вже стояла в нас на порозі…

24 лютого 2022 року рашист прийшов в наш дім.

Від фотохроніки з Ірпеня, Бучі, Бородянки, Маріуполя і інших маленьких і великих бородянок та ірпенів здригається і плаче все адекватне людство.

«Ніколи знову!» чи «Ніколи знову?»

Сьогодні, 8 травня в День пам’яті та примирення, депутати та працівники Андрушівської міської ради хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Також, були покладені квіти до пам’ятників захисникам України.