Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Квітень 2022

Шановні жителі Андрушівської громади !

Великдень – це найбільше свято у світовій історії і головне ​​у році для всіх православних християн. Кожен, хто шанує це свято, отримує надію на порятунок, адже воскрес Христос. Світле Воскресіння прийнято наповнювати добрими справами, збагачуватися духовно, допомагати ближньому, дарувати надію і підтримувати віру в серцях на щасливе і радісне майбутнє. Дата православного Великодня 2022 припадає на 24 квітня. Як і завжди, свято випадає на неділю.

Традиції Великодня добре відомі кожному. У це світле свято віряни відвідують богослужіння. Там освячують продукти і гілки верби.

На превеликий жаль, через агресію росії у цьому році святкування буде відбуватись із врахуванням воєнного стану та комендантської години.

Сьогодні у Андрушівській міській раді відбулась зустріч із духовенством нашої громади де було обговорено та погоджено, що задля безпеки парафіян і духовенства, час початку і завершення богослужінь не будуть припадати на період комендантської години. А саме Великодні богослужіння у церквах нашої громади будуть розпочинатись о 6-й годині ранку неділі – 24.04.2022 р.

Просимо жителів нашої громади прийняти дану інформацію до відома.

Слідкуйте лише за офіційною інформацією, вірте в українських захисників.

Все буде Україна!

Слава Україні!!!

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА