Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

11 Квітень 2022

Шановні жителі Андрушівської громади !

Сорок сьомий день повномасштабної війни!

Повідомляю Вас про те, що ситуація в Андрушівській міській громаді спокійна та контрольована!!!

Від початку року у нашій громаді народилось 38 дітей.

Діти шкільного віку нашої громади навчаються дистанційно. Також до дистанційного навчання долучені та ще можуть долучатись діти внутрішньо переміщених осіб, для цього вони мають звернутись до директора школи за місцем теперішнього проживання.

Працюємо над реєстрацією внутрішньо переміщених осіб та видачі їм довідок, яких станом на сьогодні видано 1710. На жаль електронна система працює не стабільно, з перебоями, тому пришвидшити даний процес неможливо.

Розпочинаємо весняне прибирання території громади, але спалювати нічого не дозволяється.
Комендантська година від сьогодні з 22:00 до 5:00. Рух автомобілів та перебування людей у цей час на вулицях населених пунктів ЗАБОРОНЕНО, за виключенням окремих працівників критичної інфраструктури при пред’явленні перепустки та документів, що посвідчують особу.

Андрушівською міською радою спільно з військовими, правоохоронцями вживаються заходи для сприяння фермерам та сільгосппідприємствам у проведенні весняно-польових робіт, зокрема безперешкодному пересуванню сільськогосподарської техніки, в тому числі під час комендантської години.

Адже найголовніше на сьогодні у нашій громаді це провести посівну кампанію для забезпечення продовольчої безпеки держави.

Основні продукти харчування та медикаменти присутні у наших магазинах та аптеках. У аптеках та у міській лікарні з’явилось більше ліків.

Медичні заклади працюють у звичному режимі.

Вуличне освітлення у громаді працює виключно у режимі визначеному військовими та поліцією. Споруди цивільного захисту для жителів та працівників підприємств, установ, організацій відчинені цілодобово.

Дякуємо Вам що не вірите чуткам, не панікуєте та зберігаєте спокій!

Ми небайдужі, ми людяні, ми допомагаємо одне одному, ми разом і ми переможемо!

Андрушівська міська рада працює у режимі 24\7, контактні телефони 04136-9-49-04, 04136-9-49-46.

Слідкуйте лише за офіційною інформацією, вірте в українських захисників.

Слава Україні!!!

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА