Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Квітень 2022

Тимчасове житло для внутрішньо переміщених осіб

Шановні жителі громади!

На території населених пунктів Андрушівської міської громади проживає майже 6 тисяч переселенців з областей України, в яких проходять бойові дії. В основному свій прихисток вони знайшли в сім’ях родичів, знайомих, небайдужих людей.

В зв’язку з ускладненням військових дій на Сході нашої країни, до нашої громади продовжують щоденно переселятись десятки осіб, в основному це жінки і діти.

Для подальшого вирішення питань їх розміщення і проживання Андрушівська міська рада створює базу вільного житла. З цією метою ми звертаємося до жителів громади та інших осіб, які володіють вільними, не заселеними будинками та готові допомогти людям, які сьогодні залишились без даху над головою.

Власники житлових приміщень, які прихистили внутрішньо переміщених осіб, можуть отримати компенсацію від держави на покриття затрат на житлово-комунальні послуги.

З цих питань просимо звертатись до відповідальних осіб Андрушівської міської ради за телефонами: 098-8619991; 067-1502710; 097-8667634.

Міський голова                           Галина БІЛЕЦЬКА