Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

10 Березень 2022

Шановна громадо!

Уже п’ятнадцятий день триває боротьба за нашу свободу. Жителі міст і сіл, де ведуться активні бойові дії, змушені шукати прихисток на території інших населених пунктів.

Указом Президента України № 64/2022 від 24.02.2022 «Про введення воєнного стану»  в Україні введено воєнний стан.

Статтею 37 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» визначено, що призовники, військовозобов’язані та резервісти після прибуття до нового місця проживання зобов’язані в семиденний строк стати на військовий облік.

Враховуючи викладене чоловікам, з числа призовників, військовозобов’язаних та резервістів, які залишили своє місце проживання (реєстрації) та прибули на територію Андрушівської міської територіальної громади  необхідно звернутись до Андрушівського відділу Бердичівського РТЦК СП для вирішення питання про взяття на військовий облік .

Міський голова                                                              Галина БІЛЕЦЬКА