Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

09 Березень 2022

Чотирнадцятий  день війни!

Шановні жителі Андрушівської громади !

Чотирнадцятий  день війни !

Повідомляю Вас про те, що ситуація в Андрушівській міській громаді контрольована та спокійна !!!

Сьогодні також у громаді лунає ПОВІТРЯНА ТРИВОГА.

Шановні жителі громади! Ракети реально літають.

Але Андрушівчанам байдуже, вони не бояться, після сирени ніхто в місті і не думає ховатись.  Так тривог було багато і нічого не прилітало, але це не означає що наступна ракета пройде також мимо. Чуєте сигнал тривоги – ховайтесь в укриття. Список укриттів неодноразово оприлюднювався. У приватному секторі у погріби, підвали.

На території нашої громади влаштовані та продовжують діяти блокпости, службу на яких несуть військовослужбовці та добровольці.

На території Андрушівської громади несе службу військовий підрозділ збройних сил України – рота охорони,  яка охороняє стратегічно важливі об’єкти у громаді та територію Андрушівської громади в цілому.  

На території Андрушівської громади запроваджено комендантську годину з 22:00 до 6:00. Рух автомобілів та перебування людей у цей час на вулицях населених пунктів ЗАБОРОНЕНО, за виключенням окремих працівників критичної інфраструктури при пред’явленні перепустки та документів, що посвідчують особу.

У місті та по селах громади продовжує діяти та патрулювати вулиці добровільне громадське формування з охорони громадського порядку “АНДРУШІВСЬКА   ВАРТА”.

Основні продукти харчування та медикаменти присутні у наших магазинах та аптеках.

Також, дякуючи волонтерам, жителі громади мають можливість отримати необхідну гуманітарну допомогу, особливо для дітей. Дуже просимо з розумінням та виважено відноситись до цього. Не брати те, що Вам в даний час не є вкрай необхідним, а також не забуваймо дякувати їм за це.

Вуличне освітлення у громаді працює виключно у режимі визначеному військовими та поліцією.

Споруди цивільного захисту для жителів та працівників підприємств, установ, організацій відчинені цілодобово.

Дякуємо Вам що не вірите чуткам, не панікуєте та зберігаєте спокій!  

Андрушівська міська рада працює у режимі 24\7, контактні телефони 04136-9-49-04, 04136-9-49-46.

Слідкуйте лише за офіційною інформацією, вірте в українських захисників.

Слава Україні!!!

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА