Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

28 Лютий 2022

Звернення міського голови

Шановні жителі Андрушівської громади !

П’ятий день війни !

Повідомляю Вас про те, що ситуація в Андрушівській міській громаді контрольована та відносно спокійна !!!

Від сьогодні на території громади діти шкільного віку перебувають на канікулах та для забезпечення безпеки до особливої вказівки не працюють дитячі садочки.

Для нашої спільної безпеки, на території нашої громади влаштовані та продовжують діяти блокпости, дуже просимо всіх водіїв бути ввічливими та толерантними один до одного.

На території Андрушівської громади несе службу військовий підрозділ збройних сил України – рота охорони,  яка охороняє стратегічно важливі об’єкти у громаді та територію Андрушівської громади в цілому.  

Станом на сьогодні рота охорони повністю забезпечена продуктами харчування орієнтовно на 3 (три) доби.

При виникненні подальшої потреби у продуктах харчування та їх переліку ми будемо звертатись із проханням про збір через офіційний сайт міської ради та офіційну фейсбук сторінку “Андрушівська міська рада”.

Також для матеріального забезпечення роти охорони просимо небайдужих перераховувати кошти на рахунок ГО Спілка учасників АТО та ООС, волонтерів та громадських активістів (ГО СВАРГО) додається.

По селах громади діє громадське формування з охорони громадського порядку “АНДРУШІВСЬКА   ВАРТА”.

На території Андрушівської громади запроваджено комендантську годину з 18:00 до 6:00. Перебування у цей час на вулицях населених пунктів дозволено при пред’явленні перепустки та документів, що посвідчують особу.

Прохання до всіх жителів Андрушівської громади та осіб, які тимчасово перебувають на території громади, без гострої потреби не перебувати на вулиці у темний час доби, вчасно повертатися  додому.

Медичні заклади громади працюють у посиленому режимі та надають медичну допомогу всім, хто її потребує.

Основні продукти харчування присутні у наших магазинах.

Дякуємо Вам що не вірите чуткам, не піддаєтесь на провокації, не панікуєте та зберігаєте спокій!  

Андрушівська міська рада працює у режимі 24\7, контактні телефони 04136-9-49-04, 04136-9-49-46.

Слідкуйте лише за офіційною інформацією, вірте в українських захисників.

Слава Україні!!!

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА