Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Лютий 2022

Засідання постійних комісій

Напередодні дев’ятнадцятої сесії міської ради восьмого скликання відбулися засідання постійних  комісій.

Постійна комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Ткаченко Д.В.), заслухала звіти про виконання прийнятих програм та бюджету Андрушівської міської територіальної громади, звіти про виконання фінансових планів КНП «Андрушівська міська лікарня» та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради за 2021рік, делегувала повноваження замовника проєктно-кошторисної документації та виконавця робіт по капітальному ремонту приміщень їдальні (харчоблоку) Андрушівського ліцею №1 Департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації та рекомендувала сесії ради затвердити проєктно–кошторисну документацію  на проведення улаштування внутрішніх вбиралень Павелківського ліцею.   Комісія підтримала запропоновані зміни до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2022 рік.

Постійна комісія з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) розглянула питання комунальної власності та земельні питання, по кожному з яких прийнято відповідні рекомендації. На розгляд постійної комісії з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, депутатської етики та місцевого самоврядування (Савенко О.Ю.) винесено інформацію керівника Бердичівської окружної прокуратури про стан законності на території, піднаглядній Бердичівській окружній прокуратурі за 2021 рік, погоджено зміни до Положення про старосту та до статуту комунальної установи «Андрушівський інклюзивно-ресурсний центр» Андрушівської міської ради Житомирської області. Також члени комісії розглянули ряд звернень, які рекомендовано винести на розгляд сесії.