Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

18 Лютий 2022

Засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради.

18 лютого 2022 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради. На засідання прибуло 27 членів виконавчого комітету із 35. Крім членів виконкому на засідання були запрошені :

  1. Балюрко В.С. – в.о.директора Андрушівського міського будинку культури.
  2. Берладин І.М. – в.о.директора Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи Андрушівської міської ради.
  3. Горкун В.В.- т.в.о.директора комунального закладу позашкільної освіти “Станція юних техніків” Андрушівської міської ради.
  4. Дяченко В.М. – директор комунальної установи «Трудовитй архів» Андрушівської міської ради.
  5. Подік Н.В. – директор КУ “Центр надання соціальних послуг” Андрушівської міської ради.
  6. Самборська А.О. – головний спеціаліст відділу комунальної власності, містобудування та архітектури.
  7. Скрицька Н.М. – в.о.начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я.
  8. Томашевська Л.Б. – директор комунального закладу позашкільної освіти «Будинок дитячої творчості» Андрушівської міської ради.
  9. Шпаківська Н.В. – директор Андрушівською міською бібліотекою.

В ході засідання були розглянуті звіти про виконання програми соціально-економічного розвитку та інших 10 – ти цільових програм, які виконувались у 2021 році,  звіт про виконання бюджету Андрушівської міської територіальної громади за 2021 рік. Дані звіти прийняті до відома та направлені  на розгляд міської ради.

Також було заслухано детальні звіти керівників комунальних закладів позашкільної освіти за 2021 рік, проаналізовано досягнення та проблемні питання над вирішенням яких необхідно в подальшому працювати та поставлено завдання керівникам закладів працювати над розширенням мережі гуртків на території всієї громади, залучати інноваційні методи та технології у навчанні дітей та інше.

Прийнято 6 рішень з питань захисту прав дітей   (надання статусу дитини позбавленої батьківського піклування, дитини сироти, встановлення опіки та інші).

Також прийняті рішенння,  що стосуються управління багатоквартирними будинками, оголошено конкурс із визначення управителя  багатоквартирного будинку, затверджено конкурсну документацію для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком у місті Андрушівка.

Прийняті рішення щодо взяття громадян на соціальну квартирну чергу, видачу ордерів на проживання у соціальному гуртожитку та затверджено рішення комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які у 2022 році буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Затверджено положення та погоджені переліки платних послуг, які відповідно до законодавства можуть надаватись Міським будинком культури та Міською бібліотекою.

Затверджено форму свідоцтва про право власності, яке видається при приватизації державного житлового фонду, прийні рішення про присвоєння адрес об’єкту будівництва та земельній ділянці, внесено зміни у раніше прийняті рішення виконавчого комітету, та інші, всього 37 рішень.