Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

29 Січень 2022

Чергова сесія міської ради

28 січня відбулася чергова 17 сесія 8 скликання Андрушівськох міської ради.

З 28 депутатів на сесію прибуло лишень 19. На жаль, така низька явка викликане не тільки епідеміологічною обстановкою, а й неналежним виконанням народними обранцями своїх депутатських обов’язків.

Сесія прийняла ряд важливих рішень.

Була прийнята Програма соціальної підтримки учасників АТО/ООС, згідно якої учасники АТО/ООС мають право безкоштовно отримувати певні види стоматологічної допомоги та на отримають одноразову грошову допомогу.

Також сесія прийняла рішення щодо розширення переліку послуг, що надає Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). На сьогодні ЦНАП надає понад 180 видів адміністративних послуг.

Важливим питанням було внесення змін до розроблення Комплексного плану просторового розвитку Андрушівської громади. В зв’язку із змінами у законодавстві України, жодна громада не може претендувати на субвенції з державного бюджету без прийнятого Комплексного плану просторового розвитку.

Так як НСЗУ підтвердила нашим медичним закладам додаткові пакети надання медичної допомого, сесією міської ради були внесені зміни у фінансові плани КНП «Андрушівська міська лікарня» та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

17 сесією 8 скликання були внесені зміни до раніше прийнятого рішення «Про встановлення плати для батьків за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах та в закладах загальної середньої освіти Андрушівської міської ради». Згідно нової редакції рішення, батькам багатодітних сімей зменшена плата за харчування дітей у навчальних закладах до 25%.

Депутати розглянули і прийняли рішення по ряду інших питань.

Більш детально з рішеннями сесії 8 скликання Андрушівсько міської ради можна ознайомитись на офіційному сайті.