Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Січень 2022

Виконання соціальних угод

Сьогодні розпочалася серія зустрічей керівництва громади з аграріями щодо виконання угод соціального партнерства. На зустріч були запрошені керівники сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, які обробляють землю в Мостівському, Зарубинецькому та Антопільському старостинських округах. Також були присутні старости Опанасюк Сергій та
Опанасюк Володимир.

На початку зустрічі голова громади Галина Білецька та її заступник Володимир Горкун подякували аграріям за активну участь у виконанні угод соціального партнерства та за ведення соціально відповідального бізнесу.

Начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Михайло Ляшук прозвітував перед присутніми про стан виконання соціальних угод за 2021 рік. Озвучив, які проекти були реалізовані в минулому році та що планується у 2022 році.

Начальник відділу земельних відносин та екології Наталія Байбула звернулася з проханням щодо уточнення площ земель, що обробляються агровиробниками для проведення інвентаризації земель
сільськогосподарського призначення громади.

Присутні старости та аграрії також висловили свою думку щодо подальшого розвитку громади та співпраці в рамках угод соціального партнерства.

Зустрічі з керівниками сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств по інших старостинських округах буде продовжено на наступному тижні.