Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Січень 2022

Шановні жителі Андрушівської міської територіальної громади!

Український народ 22 січня щорічно святкує День Соборності України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена,  що у нас єдина держава і ми – єдиний народ!

Успіх побудови демократичної та міцної держави грунтується на наших спільних зусиллях, на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу. Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею, мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків, виправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків.

В українській мові «соборність» означає всеєдність, цілісність, неподільність. Тож нехай цей урочистий день утвердить нас у єдності та патріотизмі, додасть кожному наснаги працювати задля блага нашої країни та добробуту наших людей.

Міцного здоров’я, миру та злагоди кожній родині!

Міський голова                                                        Галина БІЛЕЦЬКА