Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

18 Січень 2022

Профілактичний рейд в с.Антопіль

17 січня 2022 року службою у справах дітей Андрушівської міської ради спільно з дільничним офіцером поліції та старостою Антопільського старостинського округу здійснено профілактичний рейд в с.Антопіль. В ході якого здійснено обстеження матеріально-побутових умов проживання 2 родин, в яких виховується 7 дітей, з них 2 дітей знаходиться на обліку служби у справах дітей, як такі, що перебувають в складних життєвих обставинах.

За результатами рейдового заходу складено відповідні акти . З батьками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях.

Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання дітей!