Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

13 Січень 2022

Обговорили проблеми та перспективи розвитку громади у галузі фізичної культури та спорту

12 січня 2022 року в залі засідань міської ради відбулася зустріч, під час якої учасники обговорили підвищення рівня задоволеності спортивними послугами мешканців громади.

У засіданні взяли участь міський голова Галина Білецька, заступники міського голови Сергій Демченко та Володимир Горкун, керуючий справами виконавчого комітету Святослав Михайловський, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Лариса Ямкова та представники спортивної галузі громади.

«Міська влада та громада не забувають про спорт. Ми хочемо створити хороші умови для тренерів та їхніх вихованців, щоб у майбутньому могли і далі досягати хороших результатів. Створити всі умови для більш широкого використання спортивних майданчиків, стадіону для проведення змагань та турнірів. Саме тому хочемо почути думку представників даної галузі, обговорити альтернативні варіанти будівництва та ремонту спортивних об’єктів»,- зазначила Галина Іванівна. Усі присутні висловили свої пропозиції, обговорили проблеми та перспективи розвитку громади у галузі фізичної культури і спорту. Також обговорили питання стосовно роботи місцевої дитячо-юнацької школи.