Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

11 Січень 2022

До уваги громадян!

Міністерство охорони здоров’я погодило бустерне щеплення від коронавірусу для всіх категорій населення. Бустерна доза – це доза, яку вводять, щоб посилити ефективність вакцини, яка з часом знижується. Бажаний період введення від 6 до 9 місяців із дати отримання другого щеплення від Covid-19. Для бустерної дози перевагу надаватимуть м-РНК-вакцинам – Moderna або Comirnaty від Pfizer.

Після введення бустерної дози вакцини можна буде отримати новий Covid-сертифікат, який діятиме 270 діб з дати останнього щеплення.

Додаткова доза – це доза, яку вводять, щоб убезпечити людей, у яких через тяжкі хвороби дві дози вакцини можуть не дати належного захист.

 Водночас, щоб отримати додаткову дозу, потрібно звернутися до свого сімейного або профільного лікаря. Якщо лікар визначить, що потрібна додаткова доза вакцини за медичними показаннями, він видасть направлення в довільній формі на щеплення третьою дозою. Додаткову дозу можна отримати щонайменше через 28 днів. Вона вводиться тією ж вакциною, якою було введено дві попередні. Також можлива комбінація препаратів.

Нагадуємо, що пункт щеплення за адресою вул. Тітова, 34 (приміщення стаціонару Андрушівської міської лікарні, 2 поверх) працює понеділок-субота, з 10.00 години. Записатися на вакцинацію можливо зателефонувавши на номери 0682916313 (сімейні лікарі) та 0682916317 (педіатри).