Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

05 Січень 2022

Робоча зустріч заступника міського голови Володимира Горкуна з працівниками КП АМР «АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ» та КП АМР «Комсервіс»

5 січня 2022 року відбулася робоча зустріч заступника міського голови Володимира Горкуна та т.в.о. директора КНП «ЦПМСД» Андрушівської міської ради Альони Балюк з працівниками КП АМР «АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ» та КП АМР «Комсервіс».

Під час зустрічі Володимир Іванович підвів підсумки  роботи даних стратегічних підприємств нашої громади у 2021 році та розповів про плани на 2022 рік.

У ході зустрічі піднімалися питання благоустрою міста, роботи каналізаційно-насосних станцій, безперебійної подачі води місту, охорону праці працівників.

Альона Миколаївна інформувала присутніх  про роботу лікарів КНП «ПМСД», рівень захворюваності на  COVID-19. Розповіла щодо важливості вакцинування та про наявні вакцини. Також наголосила, що на даний час є можливість виїзду мобільних бригад в установи, підприємства та колективи для організованої імунізації працівників у зручний для них день. Відповіла на питання присутніх щодо протипоказань під час вакцинування.