Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Грудень 2021

Нові очисні споруди – роботи продовжуються!

Майже 10 років продовжується будівництво нових очисних споруд в місті Андрушівка. Розпочали будівництво Департамент екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації, а завершує Андрушівська міська рада.

На завершення нових очисних споруд обласним бюджетом було виділено 3170,0 тис.грн., вже в 2021 році з міського бюджету додатково виділено 1450,0 тис.грн. Дана проблема міста нарешті буде вирішена, очисні споруди в 2022 році добудуються та введуться в експлуатацію. Проте, проблема з перекачкою каналізаційних стоків з 5 ти житлових багатоквартирних будинків по вул.Клубна та Павлова залишається не вирішеною.

Андрушівська міська рада неодноразово зверталася до керівництва ДП «Коростишівський спиртовий комбінат», Фонду державного майна України щодо передачі КНС та майна на баланс КП Андрушівської міської ради «Комсервіс», відповіді негативні. Сьогодні за всі каналізаційні стоки міста, які перекачуються на очисні споруди Андрушівського спиртового заводу сплачує Андрушівський маслосирзавод, дані кошти доволі значні, яких вистачає і на енергоносії так і на заробітну плату працівникам заводу, проте поточні ремонтні роботи КНС, каналізаційних мереж  по вулицях  Клубна та Павлова не проводяться.

Андрушівська міська рада і надалі буде ініціювати перед Фондом державного майна України питання про передачу майна спиртового заводу, а саме, будинку культури, багатоквартирних житлових будинків, КНС у комунальну власність міста.