Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Грудень 2021

Служба 101 інформує

З початку року (станом на 20.12.2021р.) на території Андрушівської міської ради виникло 83 пожежі, на яких виявлено загиблими 5 громадян.

Як свідчить статистика, найбільша кількість пожеж виникла в житловому секторі. Основними причинами пожеж є: порушення правил монтажу та експлуатації пічного опалення, необережне поводження з вогнем, порушення правил монтажу та експлуатації електромережі, куріння в ліжку.

29.01.2021р. в м.Андрушівка сталося внутрішнє загорання в житловому будинку, внаслідок гострого отруєння оксидом вуглецю, загинула 83 річна господарка. Причина пожежі порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

25.02.2021р. в с.Миньківці сталася пожежа в житловому будинку, в будинку виявлено тіло 53 річного господаря.  Причина пожежі порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

07.06.2021р. в с. Бровки-1 внаслідок пожежі в житловому будинку загинув 69 річний господар. Ймовірна причина пожежі необережність під час куріння кинутого недопалку (куріння в ліжку в нетверезому стані).

15.10.2021р. в с.Жерделі сталося внутрішнє загорання в житловому будинку,  внаслідок гострого отруєння оксидом вуглецю, загинув 51- річний господар. Причина пожежі порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

25.11.2021р. в с.Нова Котельня внаслідок пожежі в житловому будинку загинув 69 річний господар. Ймовірна причина пожежі необережність під час куріння кинутого недопалку (куріння в ліжку в нетверезому стані).

У зв’язку з цим Бердичівське РУ ГУ ДСНС України у Житомирській області вкотре закликає — свідомо ставтесь до власної безпеки та безпеки ближніх! Завжди дбайте про належний протипожежний стан власних помешкань:

  • слідкуйте за станом та справністю електромережі;
  • у разі виходу з приміщення не залишайте увімкненими телевізори, праски, обігрівачі тощо;
  • не паліть у ліжку;
  • не залишайте малолітніх дітей без нагляду та не дозволяйте їм брати до рук сірники;
  • намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності;
  • при використанні пічного опалення перевірте заходи безпеки і справність печі.

Пам’ятайте! Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки може вберегти ваше життя та майно від вогню

Начальник відділу цивільного захисту

Бердичівського PУ ГУ ДСНС України у

Житомирській області області
полковник служби цивільного захисту                   Микола КОБИЛИНСЬКИЙ