Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

21 Грудень 2021

Відбулася шістнадцята сесія міської ради восьмого скликання

21 грудня 2021 року відбулося пленарне засідання шістнадцятої сесії міської ради восьмого скликання на якій були присутні 23 депутати. На порядок денний сесії винесено 116 питань. 

Пленарне засідання розпочалося з урочистого вручення подяк та грамот заступником голови Бердичівської районної ради Володимиром Діхтярем, від імені голови Житомирської обласної ради Володимира Федоренка, з нагоди Міжнародного Дня волонтерів. За активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, зміцнення обороноздатності і безпеки України були відзначені Ірина Бойко,  Людмила Єрмакова, Валентина Сіра.

На сесії депутати розглянули і прийняли рішення про бюджет Андрушівської міської територіальної громади на 2022 рік та прийняли ряд інших рішень.

По завершенню сесії вихованці комунальної установи “Андрушівський інклюзивно-ресурсний центр”  вручили депутатам міської ради власноруч виготовлені новорічні подарунки.