Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

20 Грудень 2021

Тренінг з підвищення обізнаності по роботі з ветеранами

16-17 грудня 2021 працівники КУ “Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради” взяли участь в тренінгу з підвищення обізнаності по роботі з ветеранами для працівників соціальної сфери. Навчання проводилося на базі ДЗ “ Госпіталь ветеранів війни “ Лісова Поляна” МОЗ України.

Тренери:

Тетяна Сіренко – психолог, травматерапевт, координатор психологічного юніту ДЗ “ Госпіталь ветеранів війни “ Лісова Поляна” МОЗ України.

Музичук Олена, психолог, травматерапевт, провідний фахівець по роботі з людьми, що пережили полон ДЗ Госпіталь Ветеранів війни Лісова Поляна Моз України” та Клініки з прав людини.

Ксенія Возніцина – лікар-невролог вищої категорії, головний лікар ДЗ “ Госпіталь ветеранів війни Лісова Поляна”МОЗ України Дякуємо за викладений матеріал в доступній формі, цікаво та розгорнуто, наведені спікером приклади давали змогу глибоко зрозуміти всю серйозність та складність підготовки до роботи з такою категогією людей. Також хочетьтя подякувати за організацію проживання та харчування працівників.