Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

16 Грудень 2021

Засідання постійних комісій

16 грудня 2021 року  відбулося спільне засідання постійних комісій Андрушівської міської ради: комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів; комісія з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин; комісія з  питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики. На засіданні були присутні 15 депутатів даних комісій та депутати комісії з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, депутатської етики та місцевого самоврядування з правом дорадчого голосу Владислав Бачинський та Аліна Козак.

Робота комісій розпочалася з обговорення  статуту Андрушівської міської територіальної громади, Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2022 рік та розгляду ряду інших Програм.

 Також розглянуто та детально обговорено проєкт бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2022 рік.

Особливу увагу членами комісій було звернуто на питання встановлення розміру плати та встановлення пільг за навчання у Андрушівській школі мистецтв ім.М.Максименка на 2022 рік та за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах та закладах загальної середньої освіти. 

Під час роботи комісій обговорювалося питання передачі з балансу Андрушівської міської ради на баланс КП «Комсервіс» двох квартир для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Рекомендовано сесії затвердити ряд рішень по безоплатній передачі майна Андрушівської міської ради на баланси комунальних підприємств. Всі питання порядку денного запропоновано винести на розгляд шістнадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання, яка відбудеться 21 грудня 2021 року.