Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Грудень 2021

Комплексний план просторового розвитку території Андрушівської міської територіальної громади

З метою забезпечення сталого розвитку Андрушівської міської територіальної громади з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів, Андрушівська міська рада рішенням дванадцятої сесії   восьмого  скликання від  01 жовтня 2021 року №4  розпочала процедуру розробки комплексного плану просторового розвитку території Андрушівської міської територіальної громади. З даним рішенням можна ознайомитись на офіційному сайті громади https://andrushivka.info/

На вимогу Постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» Андрушівська міська рада повідомляє про початок прийому заявок від активних мешканців громади, які бажають увійти до персонального складу робочої групи з розроблення завдання до комплексного плану просторового розвитку території Андрушівської міської територіальної громади.

Вимоги до персонального складу робочої групи, як тимчасового консультативного-дорадчого органу, що забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану:

  1. У складі робочої групи має бути не менш як п’ять осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів (складається з представників міської ради, виконавчих органів міської ради, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін);
  2. У персональному складі робочої групи частка членів, що представляють міську раду та виконавчий орган, міської ради, не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа;
  3. Забезпечити участь у робочій групі принаймні одного представника від кількох суміжних сіл, розташованих на території Андрушівської територіальної громади, який не є співробітником виконавчого органу.

Заяви приймаються з 17 грудня 2021 року по 31 грудня 2021 року включно на ім’я міського голови (Білецька Г.І.) в електронному вигляді на електронну адресу: mis_rada@meta.ua або у паперовому вигляді за адресою: м. Андрушівка, площа Т. Г. Шевченка, буд. 7, каб.  22.