Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

06 Грудень 2021

Шановні воїни, захисники!

Від щирого серця вітаю вас з Днем Збройних Сил України, святом кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій народу.

Це загальнонаціональне свято в нашій державі, адже українці згуртувалися і довели, що весь народ може стати на оборону своєї країни, і кожен громадянин, незалежно від віку, може долучитися до захисту України в різних своїх можливостях, методах та допомозі. 

За останні роки Українська армія стала сильною та готова до будь-яких викликів. А професіоналізм та досвідченість наших воїнів визнає уся світова спільнота. Переконана – наша армія завжди надійно стоятиме на варті незалежності та цілісності України. Це складна і важлива місія, від успіху якої залежить безпека, спокій і впевненість нашої держави.

Від щирого серця вітаю всіх, хто захищав нашу державу, хто стоїть на варті рідної землі сьогодні, і тих, хто в майбутньому виконуватиме цей святий обов’язок. Нехай любов до України та людська повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові.

Бажаю міцного здоров’я, щастя, миру, благополуччя та злагоди вам і вашим родинам!

Слава Україні!

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА