Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

03 Грудень 2021

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Шановні андрушівчани!

3-го грудня українське суспільство та усе людство відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. На сьогодні для України проблема захисту людей з особливими потребами набуває особливого значення у зв’язку з постійним зростанням їх частки серед населення держави. 

Відзначення цієї дати — це добра нагода звірити, що вже зроблено і що треба зробити для формування гідних умов життя людей скривдженим долею, аби ніхто не почувався забутим чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.
Закликаю всіх небайдужих відкрити свої серця для добра, перейнятися проблемами людей з особливими потребами, створити для них умови, які дають змогу відчувати себе рівними серед рівних.

Бажаю кожній людині з особливими потребами витримки, мужності, оптимізму, достатку в оселях та віри у світле майбутнє. 

Дякую усім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний прояв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Від усього серця зичу міцного здоров’я, щастя, успіхів у всіх ваших справах.

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА