Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Листопад 2021

Звернення міського голови з нагоди пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій

Шановні земляки!

Щороку в останню суботу листопада у пам’ять та серце кожного з нас приходить страшний гість – це спогад про нелюдські злочини, які позбавили життя мільйони українців. У цей день душу нашої неньки України обпікає нестерпний біль, а на її очах тремтять сльози.

Сьогодні ми схиляємо голови перед пам’яттю людей, яких змушували вмирати від голоду на родючих землях України протягом 1932-1933 років. Пекло, створене в Україні, не можна ні з чим порівняти. Зрозумівши й усвідомивши чорні сторінки історії, ми маємо зробити все можливе, щоб за жодних обставин, не допустити подібної трагедії.

Наше завдання – зберегти пам’ять про все, що відбулося на українській землі. І героїчне, і трагічне.

Хочу побажати, щоб на столі українців завжди був хліб і до хліба, щоб наші люди завжди мали достаток, а держава була могутньою, процвітаючою і з високим рівнем добробуту.

Світла пам’ять безвинно загиблим!

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА