Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

26 Листопад 2021

Відбулася п’ятнадцята сесія міської ради восьмого скликання

26 листопада відбулося пленарне засідання п’ятнадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання, участь в якому взяли 17 депутатів.

На початку засідання депутати  хвилиною мовчання вшанували пам’ять про депутата міської ради Лапченка Володимира Сергійовича, серце якого перестало битися на 75 році життя.

Депутатами розглянуто питання щодо звіту  міського голови Галини Білецької про роботу виконавчих органів Андрушівської міської ради за період з листопада 2020 року по листопад 2021 року, внесли  зміни до статутів комунальних установ, питання комунальної власності та земельних відносин, тощо.

По завершенню сесії міський голова Галина Білецька подякувала депутатам, працівникам комунальних установ та організацій міської ради, керівникам сільськогосподарських підприємств  за проведену роботу, висловила надію на подальшу співпрацю з метою розвитку нашої громади.