Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Листопад 2021

Про відшкодування збитків заподіяних бюджету говорили на засіданні комісії при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради

Комісія з визначення розміру збитків заподіяних власниками землі та землекористувачами продовжує свою роботу.

18 листопада 2021 відбулося чергове засідання комісії, на якому розглядалися питання суб’єктів господарювання, які використовують земельні ділянки під об’єктами нерухомого майна на території Андрушівської міської територіальної громади по селах Бровки Перші та Ярешки.

За поданою інформацією старости сіл Наталії Манзебур і відділу земельних відносин та екології, у всіх суб’єктів господарювання оформлені договори оренди земельних ділянок та сплата проходить вчасно.

Андрушівська міська рада закликає громадян та суб’єктів господарювання брати приклад із суб’єктів господарювання, які розташовані на території Бровківського старостинського округу, та своєчасно оформлювати правовстановлюючі документи на землю, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна, які належать громадянам та суб’єктам господарювання на праві приватної власності, та вчасно сплачувати відповідні платежі.