Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Листопад 2021

Завершення ремонтних робіт у Мостівській гімназії

За ініціативи міського голови Галини Білецької  у Мостівській гімназії Андрушівської міської ради було розпочато маштабний ремонт. Галина Іванівна особисто звернулася до керівників сільського господарства та підприємців про допомогу, адже діти, які там навчаються, заслуговують найкращого.

Великою проблемою у гімназії була відсутність внутрішніх вбиральних кімнат. Наразі вбиральні повністю викладені плиткою з сучасною сантехнікою. Також замінено 34 вікна та двоє дверей. Зроблено гарний і якісний ремонт харчоблоку гімназії та їдальні у дитячому садочку. 

Значну допомогу і виконанні вказаних робіт надали: керівник ТОВ «УКР-АГРО РТ» Сергій Якимчук та його заступник Олександр Балюк, ПСП «СОКІЛЬЧА» на чолі з Євгенієм Лозенком, керівник ТОВ «ОЛІМП-АГРО» Олександр Гончаренко, керівник ТОВ «ТВК ГОРА» Іван Курсон, керівник ПрАТ «Кмитівський майстер» Валентина Храмцова.

Виносимо подяку всім, хто сьогодні надаючи допомогу в цей нелегкий час, дарує не просто матеріальні цінності, а дає надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Бажаємо вам здоров’я, процвітання та сподіваємося на подальшу співпрацю.