Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

18 Листопад 2021

Засідання постійних комісій

18 листопада 2021 року перед пленарним засіданням чотирнадцятої позачергової сесії Андрушівської міської ради, яке ініціювали 10 депутатів ради, відповідно до п.2.27 Положення про постійні комісії Андрушівської міської ради, відбулося спільне засідання  постійних комісій міської ради.

На порядок денний засідання винесено наступні питання:

  • про інформацію про стан підготовки та проходження опалювального сезону у закладах соціальної сфери Андрушівської міської ради;
  • внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2021 рік;
  • земельні питання.

На засідання комісій запрошені директори навчальних закладів та керівники комунальних установ. В той же час із 10 депутатів, які ініціювали скликання позачергової сесії, 5 до зали  засідань не зайшли, 4 не з’явилися взагалі.

Міський голова Галина Білецька проінформувала присутніх щодо стану підготовки та проходження опалювального періоду в комунальних установах та закладах. Наголосила, що свою діяльність комунальні установи здійснюють виключно до Закону України «Про публічні закупівлі». Процедуру закупівель палива – газу, дров та вугілля пройшли усі  установи Андрушівської міської ради в грудні – січні 2020-2021 років.

Через ситуацію з постачанням газу, що виникла у державі, 19 бюджетних установ розпочали опалювальний сезон із запізненням.

На сьогодні опалюються усі дитячі садочки, позашкільні заклади та школи, за винятком Мостівської гімназії.

Не краща ситуація з постачанням дров для опалення Андрушівського ліцею № 1, міської лікарні, ФАПів тощо. Тендерні процедури закупівель дров не відбуваються через відсутність адекватної ціни. Однак, всі установи, що опалюються альтернативними видами палива, опалювальний період розпочали вчасно.

На засіданні виступили керівники закладів освіти Андрушівської міської ради, які розповіли про стан опалення підвідомчих установ та проблеми, які виникли на початку опалювального періоду.

Вирішено винести питання на розгляд позачергової чотирнадцятої сесії міської ради восьмого скликання.