Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

12 Листопад 2021

Андрушівська міська лікарня отримала реанімобіль

12 листопада за сприянням народного депутата України Богдана Кицака Андрушівська міська лікарня отримала новий реанімобіль оснащений новою медичною технікою і відтепер буде надавати медичну допомогу та рятувати життя мешканців громади. Присутні були здивовані побачивши за кермом Богдана Вікторовича, який особисто доставив реанімобіль до м.Андрушівка.

Міський голова Галина Білецька та т.в.о. директора міської лікарні Леонід Ільніцкий радо зустрічали поважних гостей громади: народного депутата України Богдана Кицака, голову Бердичівської районної державної адміністрації Людмилу Димидюк, голову районної ради Олександра Балянова та депутатів районної і міської ради.

Міський голова Галина Білецька подякувала Богдану Кицаку за таку допомогу, яка надійшла дуже вчасно під час чергової хвилі пандемії коронавірусу. Адже більшість машин, які функціонують на даний час, абсолютно зношені, потребують постійного ремонту, а апаратура стара  і ненадійна. Новий автомобіль стане медичним працівникам необхідним і надійним помічником.

Лікарям міської лікарні народний депутат України Богдан Вікторович Кицак подарував 10 медичних комплектів одягу.

Жителі Андрушівщини цінують дієву допомогу та турботу народного депутата щодо вирішення життєво важливих проблем громади.