Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

09 Листопад 2021

Працівників культури і майстрів народного мистецтва привітали з професійним святом

9 листопада відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Приємним і символічним є те, що свято працівників культури одночасно відзначається з Днем української писемності та мови, які є одним із головних першоджерел творення національної культури та народного мистецтва.

Сьогодні заступник міського голови Сергій Демченко від імені міського голови Галини Білецької привітав всіх, хто присвятив себе благородній справі. «Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва, ваша нива завжди встелена добрими плодами, новими здобутками і високими досягненнями. Завдяки вам ми маємо нагоду спілкуватися з дивовижним світом краси, долучатися до невичерпних джерел духовності та людської мудрості. Тож нехай культура зміцнює і гуртує нашу громаду для утвердження заможної і духовно багатої України, а цей день відгукнеться у ваших душах гордістю за рідне слово, рідну пісню, рідну культуру!», – зазначив у вітальному слові Сергій Дмитрович. Вітання супроводжувались нагородами та подяками міського голови, голови Житомирської обласної державної адміністрації та директора департаменту культури, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації.