Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

07 Листопад 2021

Шановні працівники соціальної сфери!

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності.

Соціальна робота –  це мистецтво налагоджувати зв’язки між людьми. Щоденна відповідальна та нелегка праця дарує сенс життя багатьом громадянам, тисячі людей відчувають турботу, підтримку, співпереживання. Навчитися розуміти ближнього та з відкритим серцем подати руку допомоги – найважливіше соціальне завдання.

Ваша праця скромна і не завжди сповнена душевного тепла і гуманізму. Впевнена, що ви і надалі з притаманними вам сумлінням і самовідданістю спрямовуватимете свої зусилля, чуйність, професійні знання, великий практичний досвід для досягнення нової якості життя наших громадян.

Нехай благодатна осіння пора наповнить ваші серця теплом і відчуттям потрібності людям, життя сповниться миром, злагодою, стабільністю, добробутом, любов’ю і впевненістю у майбутньому. Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА