Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

05 Листопад 2021

Нарада зі старостами, діловодами Андрушівської міської ради та керівниками сільськогосподарських підприємств

5 листопада відбулася нарада зі старостами, діловодами Андрушівської міської ради та керівниками сільськогосподарських підприємств під головуванням Галини Білецької, за участю заступників міського голови, керуючого справами виконавчого комітету та начальників відділів міської ради.

Начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Михайло Ляшук проінформував присутніх про стан виконання соціальних угод, які укладені міською радою з сільськогосподарськими підприємствами та фермерськими господарствами.

Міський голова Галина Білецька подякувала аграріям за співпрацю, озвучила основні проблемні питання, які виникають в ході роботи. Також внесла пропозицію керівникам сільськогосподарських підприємств погодити виділення коштів, які надійшли в рамках соціальної угоди на спецрахунок міської ради, на добудову водогону в с.Камені та виготовлення проєктно-кошторисної документації на встановлення кисневої станції для міської лікарні. Аграрії одноголосно підтримали дану ініціативу.

Про роботу закладів соціальної сфери населених пунктів Андрушівської міської ради в осінньо-зимовий період інформував заступник міського голови Сергій Демченко.

Начальник відділу з питань надання адміністративних послуг Ольга Кондратюк надала роз’яснення по роботі в Програмі «Соціальна громада», видачі довідок та актів обстежень, виписок погосподарських книг та інші питання, які стосуються надання адміністративних послуг соціального характеру.

Про реєстрацію, зняття з реєстрації місця проживання та подання звітності проінформувала присутніх адміністратор відділу з питань надання адміністративних послуг Оксана Лобода.

Головний спеціаліст відділу соціального захисту та охорони здоров’я Алла Огір розповіла про стан вакцинації жителів Андрушівської міської територіальної громади. Також зазначила, що при КНП «Центр ПМСД» діють 2 пункти щеплення – в стаціонарі Андрушівської міської лікарні та в Гальчинській АЗПСМ, та 2 мобільні бригади, які створені для щеплення за місцем проживання і в організованих колективах. Пункт щеплення в стаціонарі міської лікарні працює з понеділка по суботу з 10.00 год. У зв’язку з складною епідситуацією та збільшенням навантаження на сімейних лікарів, видача COVID-сертифікатів про вакцинацію проводиться щоденно після 14.00 год.

По завершенню наради міський голова Галина Білецька підвела підсумки та надала ряд доручень.