Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

02 Листопад 2021

Реконструкція системи зовнішнього освітлення в м.Андрушівка

Сьогодні в рамках реалізації проекту «Реконструкція системи зовнішнього освітлення в м.Андрушівка Житомирської області», що фінансується за грантові кошти НЕФКО в нашу громаду з робочим візитом завітав представник проектної організації Андрій Колесник. Під час зустрічі начальник відділу економічного розвитку та інвестицій міської ради Михайло Ляшук, директор КП «Комсервіс» Сергій Ольхович та проектант Андрій Колесник обговорили етапи розробки проектної документації та проходження експертизи. Також здійснили об’їзд всіх вулиць, на яких заплановано проведення робіт з монтажу вуличних світильників LED і кронштейнів, демонтаж з/б опор та встановлення нових, заміна існуючих мереж зовнішнього освітлення на СІП, улаштування
контурів захисного заземлення і обмежувачів перенапруг, заміна шаф управління та інших робіт. За результатами зустрічі Андрій Колесник запевнив, що з сьогоднішнього дня розпочався процес підготовки проектно-кошторисної документації на реконструкцію системи зовнішнього освітлення в м.Андрушівка.