Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

28 Жовтень 2021

Про відшкодування збитків заподіяних бюджету говорили на засіданні комісії при виконавчому комітеті

Комісія з визначення розміру збитків заподіяних власниками землі та землекористувачами продовжує свою роботу.

28 жовтня 2021 відбулося чергове засідання комісії, на яке було запрошено жителів м.Андрушівка та с.Нехворощ громадян Мельника Є.Л., Толубінського В.А., які використовують земельні ділянки на території Андрушівської міської територіальної громади, а саме у с.Нехворощ, без укладених договорів оренди.

На засіданні комісії були встановлені причини та умови неоформлення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна вже тривалий час.

З даними громадянами проведено роз’яснювальну роботу, щодо оформлення технічної документації на земельні ділянки, надано термін для усунення порушень та запропоновано допомогу у їх оформлені. Андрушівська міська рада закликає всіх суб’єктів господарювання дотримуватись законодавства України та діяти виключно у правовому колі, вчасно сплачувати передбачені законодавством платежі до бюджетів усіх рівнів, бо від цього залежить добробут всіх жителів нашої громади.

Андрушівської міської ради