Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Жовтень 2021

Нарада з директорами закладів загальної середньої та дошкільної освіти Андрушівської міської ради

19 жовтня відбулася нарада з директорами закладів загальної середньої та дошкільної освіти Андрушівської міської ради, яку провела міський голова Галина Білецька.

На нараді було заслухано ряд нагальних питань. Зокрема мова йшла про закінчення бюджетного року, організацію харчування дітей в освітніх закладах; стан вакцинації педагогічних працівників та інше.

Головний спеціаліст відділу соціального захисту та охорони здоров’я Алла Огір пояснила керівникам закладів про можливість зробити заявку до КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» на виїзд мобільної бригади для проведення щеплення на місцях.

Крім того, начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Михайло Ляшук запропонував учасникам наради взяти участь в опитуванні у рамках розробки Стратегії розвитку Андрушівської міської територіальної громади на період до 2027 року і залучення до вказаного процесу педагогів та батьків.

Увага директорів була зосереджена на низці заходів щодо забезпечення надання доступних та якісних освітніх послуг кожній дитині.