Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

06 Жовтень 2021

Увага! Власникам приватних будинків, керівникам установ, організацій і підприємств всіх форм власності

Власникам приватних будинків, керівникам установ, організацій і підприємств всіх форм власності, Андрушівська міська рада нагадує, що згідно Правил благоустрою міста Андрушівки громадяни, підприємства, установи та організації зобов’язані забезпечити житлові будинки, будівлі підприємств, установ, організацій й інші об’єкти адресними покажчиками (назва вулиці, номер будинку). Зокрема, на зовнішньому фасаді кожного будинку, незалежно від його відомчої приналежності, установлюються будинкові номерні знаки з указівкою номера будинку.

Порушення даних вимог згідно статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 грн. до 1360 грн.) і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста (від 850 грн. до 1700 грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.