Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Жовтень 2021

Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Дорогі наші ветерани, люди поважного віку!

За доброю традицією в перший  день жовтня в світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні ще й День ветерана. Щиро вітаємо вас з цим добрим та світлим святом, коли вшановують представників старшого покоління.

Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків. Чимало випробувань, болю і втрат довелося вам пережити та зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність. Низький уклін вам до землі, дорогі ветерани, дідусі, бабусі та велика подяка за все. 

Зичу Вам найголовнішого – здоров’я, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею!

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА