Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

30 Вересень 2021

«Громада, дружня до бізнесу. Інструменти сприяння бізнесу у громадах»

Андрушівська міська рада за результатами відбору громад в ініціативі «Громада, дружня до бізнесу. Інструменти сприяння бізнесу у громадах», яку впроваджує Клуб Ділових Людей Україна за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» отримала можливість взяти участь у навчальній програмі.

Відібрані громади будуть поділені на невеликі групи, для яких буде проведено 3 навчальні 📲онлайн семінари на наступні теми:

  • Модель системної взаємодії громади із локальним бізнесом.
  • Інструменти підтримки бізнесу в громаді.
  • Інструменти залучення інвестицій в громаду.

Навчання розпочинаються із 6 жовтня 2021 та триватимуть 2 місяці. Кожна громада протягом 29-30 вересня 2021 додатково отримає інформацію про деталі та графік проведення навчань.

За підсумками першого етапу буде відібрано 24 громади, які зможуть отримати консультаційний супровід в розробці та впровадженні інструментів сприяння бізнесу. Цей етап триватиме з лютого по червень 2022 року.

Із 66 громад Житомирської області право на участь в навчальній програмі отримали лише 15 територіальних громад.