Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Вересень 2021

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ !!!!

Міністерством економіки України на виконання п.21 Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.10.2011 № 1107 впроваджено проект реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань праці через  Портал електронних сервісів Міністерства економіки України (далі-Портал).

Для замовлення такої послуги необхідно зареєструватись на Порталі електронних сервісів Мінекономіки (https://my.gov.ua/) та замовити послугу через персональний кабінет.

Для переходу на Портал можна скористатися інтерактивною кнопкою «Подати декларацію відповідності МТБ в електронному вигляді» на головній сторінці офіційного сайту Управління Держпраці у Житомирській області (https:/zt.dps.gov.ua).