Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

21 Вересень 2021

Увага! Конкурс!

Андрушівська  міська  рада оголошує конкурс на зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Андрушівський інклюзивно-ресурсний центр» Андрушівської міської ради Житомирської області (далі ІРЦ).

Вимоги до посади:

  • вища освіта не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста)  за спеціальністю «Спеціальна освіта» («Корекційна освіта», «Дефектологія») або «Психологія» («Практична психологія») ;
  • стаж педагогічної та /або науково-педагогічної роботи не менше як пʼять років;
  • знання законодавства, у тому числі, законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про загальну середню освіту», постанов Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах», «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр»;
  • володіння навиками підготовки ділових документів, досвід та вміння працювати з людьми;
  • володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами;
  • володіння державною мовою (рівень володіння державної мовою засвідчується документом про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни), або державним сертифікатом про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови відповідно Закону).

Перелік документів:

  • копію паспорта громадянина України;
  • письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;
  • копію трудової книжки;
  • копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних (додаток 1);
  • документ, що підтверджує рівень володіння державною мовою: документ про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни) або державний сертифікат про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови відповідно до Закону.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу. Документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою).

Прийом документів здійснюється протягом 30 днів  у приміщенні  Андрушівської міської ради  з  21.09.2021 по 20.10.2021 р. з 11.00 до 16.00  за адресою: м.Андрушівка, площаТ.Г.Шевченка, 1, каб.№50, Рудюк Світлана Олександрівна тел. 0969751557, електронна пошта avorda@ukr.net”net .

Дата та місце проведення конкурсного відбору:

27.10.2021 Андрушівська міська рада (м.Андрушівка, площа Т.Г.Шевченка,1).

Початок конкурсу  о 09.00.год. зал засідань.

Етапи проведення конкурсного відбору:

Конкурс складається з двох етапів: кваліфікаційних іспит та співбесіда.

Кваліфікаційний іспит для директора ІРЦ проводиться за напрямами:

  • знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами;
  • знання основ спеціальної педагогіки;
  • знання основ управління діяльністю ІРЦ.

Іспит складається з 6-ти питань за напрямками, у вищезазначених пунктах. Загальний час для проведення іспиту становить не більш, як 1 год. 20 хвилин. Контактна особа – Рудюк Світлана Олександрівна, тел.0969751557

avorda@ukr.net