Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

18 Вересень 2021

З Днем фармацевта

Шановні фармацевти!

Щорічно в третю суботу вересня в Україні відзначають День фармацевта. Це свято доводить наскільки важлива і значуща справа забезпечення людей ліками. Тож щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем фармацевтичного працівника!

Ви завжди готові прийти на допомогу, підтримати хворого – і фаховою порадою, і щирим теплим словом. Сумлінність, мудрість та висока компетентність кожного з вас – це запорука здорового, повноцінного життя мешканців громади. Мешканці Андрушівської громади поважають і цінують працю фармацевтів і впевнені, що у потрібний час завжди отримають від них необхідну допомогу, якісні лікарські засоби, кваліфіковану консультацію чи пораду.

У цей святковий день щиро зичу Вам міцного здоров’я, життєвого оптимізму, щастя, добробуту та родинного благополуччя! Нехай праця на благо людей приносить Вам задоволення та прибуток, а доброзичливість, уважність і професіоналізм сприяють творчому натхненню та новим звершенням!

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА