Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Вересень 2021

З Днем Знань!

Дорогі школярі! Шановні батьки та вчителі!

Від щирого серця вітаю всіх зі святом! 1 вересня – це початок нового навчального року, старт для боротьби за знання, відмінні оцінки, подолання нових висот.

Найбільш хвилюючий та особливий цей день для першокласників, які сядуть за парти, відкриють підручники і поринуть у захоплюючий світ знань.

Дорогі  учні та студенти, бажаю вам наполегливості та наснаги до навчання. Реалізуйте свій потенціал, ставте перед собою високі цілі,  розвивайте свій інтелект, ростіть гідними людьми і ніколи не зупиняйтеся на шляху до знань, щоб у майбутньому інвестувати їх на благо нашої громади та рідної України.

Велика подяка вчителям за тепло сердець, виконання такої місії, як виховання нашої молоді в любові до України та людей. Саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу.

Шановні батьки та вчителі! Саме на ваших плечах лежить відповідальність за виховання здорової й освіченої молоді, яка в подальшому розвиватиме та зміцнюватиме нашу державу.

 З нагоди свята бажаю вам міцного здоров’я, незабутніх миттєвостей шкільного життя та справжніх відкриттів. Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА